Som missionær er vores første prioritet at bringe evangeliet ud til de små muslimske landsbyer. Vi har en trailer, og medbringer selv forskelligt udstyr såsom platform, generator og lydudstyr. Vi har været i Tanzania siden 1987 og været på utroligt mange børnekampagner i store dele af Tanzania.

 

Der findes utalligt mange landsbyer, og selvom vi gerne ville nå dem alle, er det en umulig opgave. Vi har endnu ikke haft en børnekampagne det samme sted 2 gange.

 

Vi har bygget skolen ”Amani Nursery and Primary School” til 500 elever. Denne skole har vi nu overdraget til afrikanerne, som kører den videre.

 

Vi har I 2012 bygget endnu en skole “ Tumaini”, som pt har 280 elever.

 

Vi har bygget et hjem til udsatte børn, hvor der for øjeblikket er plads til 30 børn.

 

Vi har bygget en kirke i Arushas slum kvarter, hvor der hver formiddag kører en børnehaveklasse for byens slum med 97 elever. Hver eftermiddag bliver kirken omdannet til en systue for AIDS ramte kvinder.

 

Vi har bygget en kirke i Masai landet, samt vi kører nødhjælp til de stakkels folk som ingen mad har. Vi har også gravet 5 brønde hos masaierne.

 

Vi har bygget en kirke i udkanten af Dar Es Salaam. Ude i dette område var der et nødråb fra de unge studerende om at få en kirke at samles i. Kirken startede i april 2009 helt fra bunden med kun præsteparret og deres tre døtre. I juli samme år samles de 85 til en almindelig gudstjeneste.

 

Vi har bygget huse til alle vores medarbejdere, så de har et godt sted at bo. Lønningerne er ikke ret store i Tanzania, derfor har vi satset på at hjælpe vores medarbejdere, så de har et sted at bo i fremtiden. Vi hjælper også deres børn med skolegang, ligeledes betaler vi deres lægeregninger.

 

Dermed synes vi, at vi har gjort hvad vi kunne, for at de skulle have det godt. Den dag vi evt. rejser hjem, så har de tag over hovedet, og skal ikke tænke på en dyr husleje.

WP_Post Object
(
  [ID] => 5359
  [post_author] => 3
  [post_date] => 2023-08-24 15:24:32
  [post_date_gmt] => 2023-08-24 13:24:32
  [post_content] => Kære venner,
I dag er det min fødselsdag, men jeg skriver ikke fordi det er det vi skal fejre.  . Men jeg vil utrolig gerne fejre at vi nu har rundet de første 100 børn vi har hjulpet til at få et værdigt liv. Det synes jeg er værd at fejre, gør i ikke? 
 
Jeg har vedhæftet sidste nyt og med nogle dejlige opdateringer med nogle af de skønne børn der er i behandling lige nu. Jeg elsker det arbejde vi får lov til at gøre blandt de mange fattige børn, det er så livgivende. Og nu gælder jeg mig til at lande i Tanzania igen 20 september og bruge en måned med at tilse de mange projekter vi har gang i. Tak at i vil være med til at bede for den tur. Der skal en gruppe på 11 med ud så det bliver rigtig spændende for dem at opleve "mit Afrika".
 
Solen skinner så smukt i dag, jeg må have været sød i år 🙂 Jeg takker Gud for hver gang solen skinner og det er dejligt vejr! For mig er det en gave, så det var en dobbelt god gave i dag, sol, varm og 100 børn.
 
Tak for fantastisk samarbejde

 
Solskins hilsner fra lille Karstoft
Mirjam og Per
 

Bjerres Mission
   [post_title] => August hilsen - Mirjam Bjerre
  [post_excerpt] => 
  [post_status] => publish
  [comment_status] => closed
  [ping_status] => open
  [post_password] => 
  [post_name] => august-hilsen-mirjam-bjerre
  [to_ping] => 
  [pinged] => 
  [post_modified] => 2023-08-28 15:30:28
  [post_modified_gmt] => 2023-08-28 13:30:28
  [post_content_filtered] => 
  [post_parent] => 0
  [guid] => https://mission-tanzania.dk/?p=5359
  [menu_order] => 0
  [post_type] => post
  [post_mime_type] => 
  [comment_count] => 0
  [filter] => raw
)

Sidste nyt

Kære venner,
I dag er det min fødselsdag, men jeg skriver ikke fordi det er det vi skal fejre.

Læs mere...

Kategorier

Arkiver